Behandlinger

Fysiurgisk massage/sportsmassage

“Sportsmassage er en dybdegående massage og en massage der kan mærkes. Massagen sætter gang i blodcirkulationen, så affaldsstofferne lettere transporteres væk og risikoen for myoser formindske.”

Skulder, ryg, nakke, arme og hænder

Massage af overkroppen er en af de bedst behandlinger for hovedpine, spændinger, hold i nakke, ømhed i skulder og ryg og smerter i lænden. Muskler og sener afslappes.

Sæderegion, ben og fødder

Massage af underkroppen kan reducere eller fjerne problemer med iscias-nerven på baglåret, smerter i baller, smerter omkring knæet og ømme ben. Bruges af  sportudøvere og motionister, før og efter træning eller konkurrence for en hurtigere restitution.

Helkropsmassage

Helkropsmassagen er en kombination af de to ovenstående behandlinger.

Denne massage egner sig også til personligt velvære, til at øge blodomløbet og til at forebygge eller afhjælpe stress.

Sportsakupunktur

Sportsakupunktur er effektivt til behandling af akutte og kroniske skader/smerter. Sportsakupunktur er en kombination af refleks og trigger akupunktur, hvor et bestemt ømt eller skadet område på kroppen, samt et punkt i fingerleddet behandles med små engangsnåle. Nålen aktiverer kroppens egne hormoner (Endofin, Kortisol) som fremskynder kroppens egen helingsproces.

Hvis der aftales akupunktur i behandlingen, koster det ikke ekstra..

Vær opmærksom på, at der er specielle regler for bloddonorer.

Til information.

Vi behandler ikke børn og unge under 15 år – uden at der er en forælder eller værge tilstede.

Vi behandler kun 15 til 18-årige hvis der er givet tilsagn fra en forældre eller værge, som også er velkommen til at overvære behandlingen.

KLIK HER OG BOOK ONLINE NU